Romanti(e)k in Veere en Zierikzee

Als je denkt aan eilandhoppen dan denk je al snel aan de Griekse eilanden. Echter Zeeland telt enkele prachtige eilanden, waarvan wij er graag twee aan u willen voorstellen. Het eiland Schouwen-Duiveland waar een aantal prachtige natuurgebieden zijn te vinden en het eiland Walcheren wat aan de Noordzee ligt.

Ontdek Zeeland!

De havenstad Zierikzee is een mooie stad met maar liefst 568 monumenten, een rijke historie en oer-Hollandse straatjes waar je heerlijk doorheen kunt slenteren. Perfect voor een dagje uit dus. Veere is een historisch stadje aan het Veerse meer op het voormalig Zeeuwse eiland Walcheren. Veere is één van de plaatsen in Zeeland die een beschermd stadsgezicht hebben. Bij Zeeland denkt u wellicht niet gelijk aan wandelen maar deze provincie heeft veel meer te bieden dan strand, duinen en dijken!

Dit arrangement biedt de mogelijkheid om in de twee meest romantische hotels van Zeeland te overnachten en te dineren.

Dit arrangement houdt in:

  • 1 overnachting inclusief ontbijt in een Premium room en een drie-gangen keuze menu in hotel Mondragon in Zierikzee (inroom-dining wanneer de restaurants gesloten zijn i.v.m. corona maateregelen)
  • 1 overnachting inclusief ontbijt en een drie-gangen keuze menu in hotel restaurant de Campveerse Toren in Veere
  • tevens ontvangt u van beide hotel een Zeeuws presentje wat leuk aansluit bij uw eilanden tripje.

Dit arrangement staat in het teken van romantiek en gastronomie! De kosten van dit arrangement zijn € 255,00 per persoon.
Extra informatie: te boeken van mei tot en met september, woensdag tot en met zaterdag m.u.v de feestdagen. weekendtoeslag € 20,00 p.p.
Geschikt voor 2-4 personen per arrangement.

Arrangement uitsluitend op aanvraag en telefonisch of per email te reserveren: +31 (0)111 23 00 00 of per email: reserveringen@mondragon.nl