Veere, een stadje met een rijke historie

Over de exacte ontstaansgeschiedenis is weinig bekend, maar dat het al ruim 700 jaar meetelt is absoluut zeker! In binnen- en buitenland wordt Veere geroemd om de markante ligging aan het water en is geliefd om haar monumentale schoonheid. De Stichting Promotie Veere tracht door het organiseren van cultuurhistorische evenementen Veere in al haar aspecten “op de kaart” te houden. Uitgangspunt daarbij is dat de te organiseren evenementen van hoogwaardige kwaliteit, duurzaam en bij de stad Veere passend dienen te zijn. Uit de vele positieve reacties die wij jaarlijks ontvangen, blijkt deze opzet succesvol te zijn.

Wij wensen u veel plezier in Veere en hopen dat de evenementen aanleiding mogen zijn om nog eens een keertje terug te komen!

Veere Sportief met Jolie Outdoor

Schip Ahoi, Heeft u ook zo’n zin om lekker te zeilen op het Veerse meer? Boek in combinatie met uw hotelovernachting een zeiltocht op het Veerse Meer met de boot “Lady Blue”. Waarbij u ook nog eens kunt leren zeilen! Tijdens deze unieke Zeeuwse zeiltocht krijgt u een andere kijk op Zeeland.

Er kunnen 5 tot 6 personen per (zeilende) rondvaart mee. Er is geen zeil ervaring vereist, wel wordt er van de passagiers verwacht dat zij actief meedoen met het leren zeilen. Het vertrek zal vanaf de buitensteiger voor de haven van Veere zijn, nabij de Campveerse Toren gelegen. Beschikbaarheid o.v.b.

www.sailingveersemeer.nl

Slapen op het Zeeuwse strand

Bent u al klaar voor deze (nieuwe) ervaring? Onze gezellige slaapstrandhuisjes bevinden zich op een unieke locatie nabij Vlissingen, Zeeland. Zeeland staat bekend om haar gemoedelijke dorpjes, weggetjes en mooie natuur. Wandelen, fietsen en genieten van zon, zee, strand en Vlissingen: het kan allemaal.

Onze Slaapstrandhuisjes liggen aan de monding van de Noordzee. Wat is er mooier dan wakker worden op het strand, met de ruisende zee op de achtergrond? Uitwaaien, zonnen, een duik in zee, er gaat geen dag voorbij zonder dat je de zeelucht opsnuift en de zon op je huid voelt. Kinderen hebben de tijd van hun leven op het strand, wat is er mooier dan ‘s morgens wakker te worden en meteen met je blote voetjes in het zand te staan?

www.slaapstrandhuisje.nl