omgeving_veere_s02.jpg - Campveerse Toren
omgeving_veere_s01.jpg - Campveerse Toren
omgeving_veere_s03.jpg - Campveerse Toren
omgeving_veere_s04.jpg - Campveerse Toren
omgeving_veere_s05.jpg - Campveerse Toren
omgeving_veere_s06.jpg - Campveerse Toren
omgeving_veere_s07.jpg - Campveerse Toren
Hotelkamer reserveren

Online reserveren

Toeristische tips:

 

Veere Sportief met Jolie Outdoor

Schip Ahoi, Heeft u ook zo'n zin om lekker te zeilen op het Veerse meer? Boek in combinatie met uw hotelovernachting een zeiltocht op het Veerse Meer met de boot “Lady Blue”. Waarbij u ook nog eens kunt leren zeilen! Tijdens deze unieke Zeeuwse zeiltocht krijgt u een andere kijk op Zeeland.

Er kunnen 5 tot 6 personen per (zeilende) rondvaart mee. Er is geen zeil ervaring vereist, wel wordt er van de passagiers verwacht dat zij actief meedoen met het leren zeilen. Het vertrek zal vanaf de buitensteiger voor de haven van Veere zijn, nabij de Campveerse Toren gelegen. Beschikbaarheid o.v.b.

www.sailingveersemeer.nl

oig-zeilen_veerse_meer.jpg - Campveerse Toren
bjq-slapen-op-het-strand-strandslaaphuisje.jpg - Campveerse Toren

Slapen op het Zeeuwse strand is ultiem genieten!

Bent u al klaar voor deze (nieuwe) ervaring? Onze gezellige slaapstrandhuisjes bevinden zich op een unieke locatie nabij Vlissingen, Zeeland. Zeeland staat bekend om haar gemoedelijke dorpjes, weggetjes en mooie natuur. Wandelen, fietsen en genieten van zon, zee, strand en Vlissingen: het kan allemaal.

Onze Slaapstrandhuisjes liggen aan de monding van de Noordzee. Wat is er mooier dan wakker worden op het strand, met de ruisende zee op de achtergrond? Uitwaaien, zonnen, een duik in zee, er gaat geen dag voorbij zonder dat je de zeelucht opsnuift en de zon op je huid voelt. Kinderen hebben de tijd van hun leven op het strand, wat is er mooier dan 's morgens wakker te worden en meteen met je blote voetjes in het zand te staan?

www.slaapstrandhuisje.nl