De mooiste dag van je leven…..
op de mooiste plek van Zeeland

Op zoek naar de ultieme trouwlocatie? Een speciale plek?

Pure romantiek vindt u bij ons in Veere, hier maakt u ook de mooiste foto’s. Het romantische Veere biedt u alles voor een sfeervolle trouwdag. De historische trouwzaal in het Stadhuis van Veere is mooi, maar trouwen met uitzicht op het Veerse Meer in onze Auberge is een romantische belevenis op zich.

Uw JA-woord, onder de kroonluchter met kaarsen, zullen u en uw gasten nooit meer vergeten!

Arriveren met een antiek zeilschip in de haven van Veere waar uw gasten op de Kaai staan te wachten. Daarna loopt u met z’n allen naar de Campveerse Toren voor de huwelijksceremonie, aansluitend toasten met Champagne en een picknick op het kleine strandje van Veere. ‘s Avonds diner en een feestavond in de Auberge.

We verzorgen het zoals u dat wenst…..we denken in alles met u mee om deze dag tot een fantastische en onvergetelijke te maken. Wat het zo leuk maakt om in Veere te trouwen is de kleinschaligheid met vele mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op en we helpen u op weg deze dag te plannen.

Om een goede indruk te krijgen van de locatie en de culinaire mogelijkheden kunt u vrijblijvend een afspraak maken tel. 0118-501291/ info@campveersetoren.nl. Wij informeren u graag. Of vul uw wensen in via het contactformulier en wij nemen spoedig contact met u op, bespreken dan de mogelijkheden van een op maat verzorgde trouwdag met lunch, borrel, diner, feest.

Uw huwelijksnacht in de Campveerse Toren is uiteraard ook bijzonder, uitzicht op het Veerse Meer, slapen in een hemelbed met rozenblaadjes of juist een kamer met een romantisch bad op pootjes. Een plek en een dag die u nooit zult vergeten. Voor uw gasten zijn er 14 mooie hotelkamers te reserveren.

Stichting Hoogaars kunt u benaderen voor het huren van een antieke zeilboot, www.hoogaars.nl.

Voor de festiviteiten hebben wij ruimte voor onderstaand aantal gasten:

LokatieHuwelijks ceremonieReceptieLunchDiner
Torenkamer65100-1206565
Herenkamer20302424
Bovenzaal40453535
Terrastot 20080